Asiakaskokemuksia

Asiakkaamme kertovat, miksi ovat valinneet juuri Pro Center Ojan Raudan.

”Tutuksi tulleille yritysmyyjille voi esittää huoletta toiveita esimerkiksi tilausmääristä ja toimitustavoista. Pro Center Ojan Raudan puoleen on helppo kääntyä myös silloin, kun tarvitsee jotain erikoistuotetta tai tilaustavaraa.

Tilauksia tehdessä voi luottaa siihen, että tavara kerätään noutoon tai toimitukseen. Hinnoittelukin on aina kohdillaan ilman tinkikierrosta.

Ojan Raudan myymälöissä on hyvä henki ja niissä on mukava käydä paikan päällä saamassa henkilökohtaista palvelua, esimerkiksi kuulemassa lisätietoja tuotteiden ominaisuuksista. Kun tarvetta tulee, palvelua saa varmasti jokaiselta myyjältä ja varastotyöntekijältä.

Meille on tärkeää myös Ojan Raudan myymälöiden sijainti. Kahden myymälän ansiosta etäisyydet ovat lyhyitä mihin päin Oulua tahansa.”

Sami Pekonmäki
Oulun Rakennusteho Oy


 

”Asiointi Pro Center Ojan Raudan kanssa on helppoa. Yritysmyyjän saa aina kiinni puhelimitse tai sähköpostilla, ja tarjouspyyntöihin vastataan nopeasti.

Varaston toiminta rakennus­tarvikkeita noudettaessa on parantunut viime vuosina korkealle tasolle. Samoin tarvike­toimitukset suoraan työmaalle onnistuvat hyvin.

Aukioloajat sopivat yhteen meidän yritystoimintamme kanssa. Myös Ojan Raudan Kempeleen myymälän sijainti aivan toimitilojemme naapurissa on ihanteellinen.”

Pauli Karppila
Rakennus Karppila Oy