Ojan Rauta

Ojan Rauta palvelee sekä kuluttajia että rakennusalan ammattilaisia.

Rakennustarvikekauppa on erityisvahvuutemme, samoin puutavara, jota myydään kaikissa liikkeissämme. Myymälöissä on myös laaja valikoima sisustus-, työkalu-, LVI- ja pienrautatuotteita.

Kun olet aloittamassa rakennusprojektia tai remonttia, kannattaa tulla myymäläämme neuvottelemaan sen toteutuksesta sekä tarvittavista välineistä ja tarvikkeista. Asiantuntijamme auttavat.

Meillä on pitkäaikaiset suhteet tavarantoimittajiin, joista merkittävä osa on paikallisia yrityksiä. Asiakkaillemme se näkyy luotettavina toimituksina ja edullisina hintoina.

Ja hyvät neuvot, ne saat aina kaupan päälle!

 

Ojan Rauta on laajalti tunnettu myös erinomaisesta vapaa-ajan koneiden valikoimastaan.

Kaikilla paikkakunnilla myydään puutarhakoneita, kuten ruohonleikkureita, moottorisahoja sekä peräkärryjä. Oulun, Raahen ja Ylivieskan konemyymälöiden valikoimiin kuuluvat myös veneet, moottorikelkat ja mönkijät. Lisäksi tarjoamme tuotteisiin liittyvät oheispalvelut, kuten joustavan rahoituksen, huollot ja varaosat. Myös käytettyjen vaihtokoneiden valikoima on laaja.

Erityisen vahva osaaja olemme moottorikelkoissa ja myymme vuosittain yli 600 kelkkaa. Valikoimaamme kuuluu kattava BRP-mallisto, eli Lynx- ja Ski-Doo-moottorikelkat sekä runsaasti käytettyjä moottorikelkkoja.

Tällä valikoimalla, markkinajohtajamerkeillä ja hyvällä kaupan osaamisella haluamme olla valtakunnan johtava kelkkakauppias.

Kauppias Jeeli Oja ja sekatavarakauppa Kalajoen Plassilla 1960-luvulla

Ojan Rauta on palveleva perheyritys, jonka juuret yltävät vuoteen 1932, jolloin Jeeli Oja perusti sekatavarakaupan Kalajoen Tyngän kylälle.

Tänä päivänä Mikko Ojan kehittämä Ojan Rauta on paikallinen kauppaketju, jonka kauppiaana toimii Jeeli Ojan pojanpoika Jarmo Oja. Yritys tekee kauppaa kuudella paikkakunnalla ja työllistää 150 henkilöä.

Ojan Rauta kuuluu valtakunnalliseen K-Rauta-rautakauppaketjuun neljällä paikkakunnalla: Kempeleessä, Raahessa, Kalajoella ja Oulaisissa.

Lisäksi Ylivieskan myymälä kuuluu Lantmännen Agro -ketjuun. Maatalousmyyjämme palvelevat myös Oulaisten ja Kalajoen rautakauppojen yhteydessä.