Ojan Raudan palvelut ja edut yritysasiakkaille

Ennakkokeräily

Kuljetuspalvelu

Tiliasiakkuus joustavin ehdoin

Erinomainen toimitusvarmuus

Laaja valikoima, myös erikoistuotteet

Kilpailukykyiset hinnat

Laajat aukioloajat

 

Laaja valikoima, erinomainen toimitusvarmuus

Ojan Raudan Pro Center tarjoaa huomattavan laajan valikoiman tuotteita yritysasiakkaiden tarpeisiin. Käytössämme on viiden myymälän varastot, mikä takaa erinomaisen toimitusvarmuuden. Pidämme varastoissa myös erikoistuotteita, esimerkiksi erilaisia betoniterästuotteita. Ja jos jotain tuotetta ei löydy, se tilataan.

Ennakkokeräilyssä kokoamme asiakkaan tilaamat tuotteet valmiiksi joko kuljetuspalvelumme vietäväksi tai asiakkaan noudettavaksi sovittuna ajankohtana. Kuljetus- ja lähettipalvelumme toimintaalueena on koko Suomi.

Ojan Rauta on alueensa suurtoimija

Pohjois-Suomessa Ojan Rauta on suurtoimija ja merkittävin yritysasiakkaiden rautakauppatuotteiden tavarantoimittaja.  Olemme merkittävä asiakas teollisuudelle, mikä tuo meille neuvotteluvoimaa isoissa ostoissa. Asiakkaalle tämä näkyy kilpailukykyisinä hintoina.

 

Ammattitaitoista ja vaivatonta palvelua

Asiointi Ojan Raudan Pro Centerissä on vaivatonta. Soitto ammattitaitoiselle yritysmyyjälle riittää. Ojan Raudan tiliasiakkaana saat joustavat tiliehdot ja laskutus hoituu määräajoin sähköisesti. Olemme myös Rautakeskon yrityspalvelun sopimuskauppa.

Yritysmyyjät Oulussa ja Kempeleessä palvelevat asiakkaita arkisin klo 7-16, muilla Ojan Raudan paikkakunnilla klo 8-16. Muina aikoina myymälöiden muu henkilökunta palvelee yritysasiakkaita liikkeiden aukioloaikojen mukaisesti.